Na een lange dag kijkt iedereen er naar uit om weer op zijn bed neer te ploffen en een heerlijke nachtrust te hebben. Nérgens slaap je zo lekker als in je eigen vertrouwde bed. Maar wat als je op andere plaatsen bijna net zo lekker zou kunnen slapen als thuis? In deze blog lees je over de details van beddenverhuur.

Een bed huren: waarom?

Als je buitenshuis slaapt, slaap je vaak op oncomfortabele matjes, veldbedden of opblaasmatrassen. Met een gehuurd bed hoef je nooit meer op een dun zelfopblaasbaar matje te liggen of je longen uit je lijf blazen tijdens het opblazen van je luchtmatras. Daarnaast hoef je ook niet meer in een kleffe, te warme slaapzak te slapen. Slaap op een stevig, stabiel bed met een heerlijk zacht matras en schoon en comfortabel beddengoed. Zo slaap je overal net zo heerlijk als thuis! 

Voor welke gelegenheden kan je een bed huren?

Je kunt een bed huren voor alle keren dat je niet in je eigen bed kan slapen. Bijvoorbeeld voor festivals of andere evenement of als je gaat kamperen. De bedden worden verhuurd aan particulieren en aan ondernemers. Je hebt de keuze uit een eenpersoonsbed, maar bij gebrek aan ruimte kan je ook een stapelbed huren

Extra opties

Als je het al helemaal luxe wil hebben, kan je bij het huren van je bedden gebruik maken van extra opties. Zo kan je kiezen voor de montage- en demontageservice, waarbij de bedden in elkaar worden gezet en na afloop weer uit elkaar worden gehaald. Daarnaast kun je ook kiezen voor de complete beddenservice. Hierbij worden de bedden in elkaar gezet en uit elkaar gehaald en wordt tevens het linnen- en beddengoed over de bedden verdeeld. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is relaxen op je heerlijke bed!