Varen door Amsterdam is iets wat je ooit gedaan moet hebben. En je raakt er nooit op uitgekeken. Onze veelzijdige maar ook drukke hoofdstad kun je het best vanuit een sloep bewonderen. Al rustig dobberend vaar je langs de elegante grachtenpanden en idyllische bruggetjes. Zo heb je totaal geen last van het drukke Amsterdamse verkeer.

Waar kun je het best een sloep huren?

Aangekomen in Amsterdam wil je natuurlijk de trein of auto zo snel mogelijk verruilen voor een boot. Bij Ecoboats Amsterdam kun je gemakkelijk een sloep huren en vanuit hun opstappunt vaar je zo de wereldberoemde grachten van Amsterdam op. Let op dat er altijd veel toeristen in de stad zijn en vaak zijn de sloepen verhuurd. Reserveer dus van tevoren! Via Ecoboats Amsterdam kun je heel gemakkelijk online reserveren. Zo weet je zeker dat je niet achter het net vist.

Vaar door de Amsterdamse grachten

Eenmaal bij de sloepverhuur aangekomen krijg je eerst uitleg over de boot en over de routes die je kunt varen. Je krijgt de vaarkaarten mee aan boord en je mag zelf bepalen waar je naartoe vaart, én nog leuker: je bent je eigen kapitein. Bekijk van tevoren waar je langs wilt varen zodat je daar niet over hoeft te twijfelen. Er zijn zoveel bezienswaardigheden dat je waarschijnlijk aan een dag niet genoeg hebt.

De elektrische sloepen van Ecoboats Amsterdam

De sloepen van Ecoboats Amsterdam zijn luxe en van alle gemakken voorzien. Het zijn ruime boten waar je met maximaal 12 personen op kunt. De kussens maken jouw vaartocht helemaal comfortabel, en als je last hebt van een fris briesje dan zijn er ook kleedjes voorhanden. Ten slotte hebben deze sloepen ook handige opbergruimtes voor jassen en tassen.

Milieubewust varen door Amsterdam

Wist je dat de Gemeente Amsterdam elektrische boten in de toekomst wilt verplichten? Ecoboats Amsterdam wachtte niet af en heeft sinds 2017 al de meest luxe elektrische sloepen te huur in Amsterdam. Het schoonhouden van de grachten is erg belangrijk. De dieselmotoren van de meeste boten zorgen voor vervuiling van het water en de lucht. Daar wil je je natuurlijk niet mee bezighouden als je een dagje uit bent!